Виши суд у Београду – Посебно одељење (за организовани криминал), дана 19. маја 2015. године у кривичном поступку који се води против окривљеног Луке Бојовића и других, донео је и јавно објавио пресуду којом је огласио кривим:

окр. Сретка Калинића због извршења два кривична делатешко убиствo из члана 114 тачка 3 Кривичног законика у вези са чланом 33 Кривичног законика и кривичног дела убиство из члана 113 Кривичног законика у вези са чланом 33 Кривичног законика, те истог осудио на јединствену казну затвора у трајању од 35 година,

окр. Милоша Симовића због извршења кривичног делатешко убиствo из члана 114 тачка 3 Кривичног законика и истог осудио на казну затвора у трајању од 30 година.

Истом пресудом суд је због недостатка доказа ослободио од оптужбе:

окр. Луку Бојовића да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела из члана 346 став 5 у вези са ставом 2 Кривичног законика, два кривична дела тешко убиствo из члана 114 тачка 3 Кривичног законика у вези са чланом 33 Кривичног законика и кривично дело убиство из члана 113 Кривичног законика у вези са чланом 33 Кривичног законика,

окр. Владимира Милисављевића да је извршио кривично дело тешко убиствo из члана 114 тачка 3 Кривичног законика у вези са чланом 33 Кривичног законика.

Против наведене пресуде странке у кривичном поступку (окривљени, браниоци и заменик тужиоца Тужилаштва за организовани криминал) могу изјавити жалбу Апелационом суду у Београду.